Четвер, 25.04.2024, 10:51
Вітаю Вас Гість | RSS

Чернігівський колегіум № 11

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

   У колегіумі особливу увагу вчителі, соціально-психологічна служба приділяють питанням попередження пожеж від дитячих пустощів із вогнем та пожежонебезпечними побутовими приладами. Постійно здійснюється систематичний контроль за дотриманням правил техніки безпеки та охорони праці, правил пожежної та техногенної безпеки.

   В умовах карантину  класні керівники проводять онлайн-бесіди, соціально-психологічна служба на сайті колегіуму надає рекомендації для батьків та здобувачів освіти з питань дотримання правил пожежної та техногенної безпеки.

   Пожежа завжди являє собою величезну загрозу для життя людини, для її майна, і з цим не посперечаєшся. П’ятикласники на уроках основи здоров’я  добре засвоїли інформацію про потенційну небезпеку будь-якого займання і про те, як слід поводитися при пожежі. В умовах карант ... Читати далі »

Переглядів: 691 | Додав: Nataliya | Дата: 15.04.2020

Сайт для дистанційного навчання

https://sites.google.com/view/collegium11-d

Переглядів: 1760 | Додав: Nataliya | Дата: 18.03.2020

   З 23.03.2020 р., понеділка, на період карантину в Чернігівському колегіумі №11 впроваджується дистанційна форма навчання, яку буде організовано на платформі Google Classroom.

   Коди доступу до класів нададуть класні керівники або вчителі – предметники, у яких є з учнями класу особисті групи в месенджерах.

   Контроль роботи вчителів здійснюватимуть керівники методичних комісій та звітуватимуть перед адміністрацією.

Переглядів: 259 | Додав: Nataliya_ | Дата: 17.03.2020

Заняття під час карантину

   У Чернігівському колегіумі №11 під час карантину заняття проводитимуться дистанційно.

   Дистанційне навчання — сукупність сучасних технологій, що забезпечують доставку інформації в інтерактивному режимі за допомогою використання ІКТ (інформаційно-комунікаційних технологій) від учителів до учнів.

   Основними принципами дистанційного навчання є інтерактивна взаємодія у процесі роботи, надання здобувачам освіти можливості самостійного освоєння досліджуваного матеріалу, а також консультацій.

   З метою навчання учителів колегіуму щодо дистанційного навчання учнів 12 ... Читати далі »

Переглядів: 667 | Додав: Nataliya_ | Дата: 13.03.2020

ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ КОБЗАРЯ

   Початок весни для шанувальників літературної спадщини Великого Кобзаря – це можливість щоразу по-новому осмислити його поетичні та прозові твори, краще осягнути минуле, зрозуміти сучасне й себе в ньому.

   Цього року минає 206 річниця з Дня народження геніального поета Тараса Григоровича Шевченка. Світлий образ Великого Кобзаря − безсмертний, як і сам народ, що породив його. Вічно нетлінна творчість геніального сина України жива подихом життя, биттям гарячого людського серця. Безсмертна могутня сила його таланту, проникливість і глибина думки, мужність і ніжність лірики, гострота й пристрасність слова відзначена самовідданою любов’ю до своєї Батьківщини, до свого народу.

   Кобзаря вважають українським пророком, чиє поетичне сло ... Читати далі »

Переглядів: 326 | Додав: Nataliya_ | Дата: 13.03.2020

Всеукраїнська гра «Соняшник»

   У Чернігівському колегіумі №11 03.03.2020 р. проведена Всеукраїнська гра «Соняшник».

   До участі у заході колегіїстів спонукає допитливість, активність, вболівання за рідну мову, а найголовніше – бажання пізнати нове, перевірити свої знання з мови, історії України, знання звичаїв і традицій нашого народу. Кожен учасник мав можливість перевірити свою грамотність, уміння аналітично й логічно мислити, працювати самостійно, продемонструвати глибоку ерудицію і кмітливість.

   Учням цікаво разом грати, думати, пізнавати, радіти і пишатися своєю рідною землею, її чарівним живим словом, працьовитими і надзвичайно творчими людьми.

   « ... Читати далі »

Переглядів: 299 | Додав: Nataliya_ | Дата: 12.03.2020

21 лютого – Міжнародний день рідної мови

  Мова – людина – народ – нероздільні поняття. Рідною прийнято вважати мову нації, мову предків, яка пов’язує людину з її народом, із попередніми поколіннями та їхніми духовними надбаннями.

  Рідне слово... Скільки в тобі чарівних звуків, животворного трепету і вогню! Скільки в тобі доброти і лагідності, мудрості земної, закладеної ще славними вільнолюбними предками! Що може бути дорожчим для людини, як не рідне слово?

  Рідна мова – чиста, щира, найбільша духовна коштовність, у якій народ звеличує себе, дає світові найцінніші набутки свого серця й мудрості, передає з покоління в покоління досвід, культуру і життєві традиції. Рідна мова – це таїна, яка робить народ народом та увінчує найтонші порухи його душі. ... Читати далі »

Переглядів: 388 | Додав: Nataliya_ | Дата: 25.02.2020

Всеукраїнський конкурс «Учитель року – 2020»

 

   Другий тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» завершено!

   12 – 14 лютого 2020 року у Чернігівському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського відбувся фінальний етап другого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року − 2020».

   Двадцять три найкращі педагоги області у номінаціях «Історія», «Зарубіжна література», «Початкова освіта», «Хімія», «Образотворче мистецтво» гідно пройшли всі ... Читати далі »

Переглядів: 349 | Додав: Nataliya_ | Дата: 24.02.2020

Під час додаткових канікул учителі колегіуму вдосконалювали свою педагогічну майстерність. 14.02.2020 року на базі колегіуму вчитель методист Ковальчук Альберт Едуардович провів майстер – клас для вчителів англійської мови міста із проблеми «Використання сучасної пісні для формування мовленнєвої та соціокультурної компетенції на уроках англійської мови». Ковальчук А. Е. поділився досвідом, як робота над текстами сучасних англійських пісень у цікавій формі сприяє формуванню в учнів комунікативної компетентності, закріпленню граматичних навичок та розширенню лексичного запасу, а також допомагає в підготовці учнів до ЗНО та ДПА з англійської мови.

... Читати далі »

Переглядів: 437 | Додав: Nataliya_ | Дата: 21.02.2020

Тренінг «Як уникнути педагогічного вигорання»

 

Радійте простим,

але важливим речам у житті

   30 січня 2020 року Дацюк Тетяна Миколаївна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної роботи ЧНТУ, провела тренінг для вчителів колегіуму «Як уникнути педагогічного вигорання».

   Дацюк Т.М. дала поняття про синдром «професійного вигорання», його складові, симптоми та причини, ... Читати далі »

Переглядів: 454 | Додав: Nataliya_ | Дата: 01.02.2020

« 1 2 ... 14 15 16 17 18 ... 35 36 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту

Чернігівський колегіум №11© 2024