П`ятниця, 29.03.2024, 04:17
Вітаю Вас Гість | RSS

Чернігівський колегіум № 11

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

Переглядів: 290 | Додав: Nataliya_ | Дата: 24.08.2019

Чернігівський колегіум №11 вітає українців із Днем Державного Прапора  та Днем Незалежності України!

     Напередодні Дня Незалежності України, 23 серпня, Україна відзначає День Державного Прапора України. Цей день  починають із підняття жовто-синього прапора в усіх населених пунктах і в усіх установах країни. Саме під ним люди сьогодні  об'єднуються для спільної боротьби за свою країну. Усі ми повинні бути гідні пам'яті багатьох поколінь українців, які ратними подвигами, працею,а іноді й ціною свого життя створювали славу та велич держави, щоб вільно майорів наш жовто – синій прапор.

     День Державного Прапора та День Незалежності України - це не просто дати. Це пам’ять про цілі покоління наших предків, що творили націю й боролися за державність. Це дні, коли на карті світу з’явилася незалежна  Україна зі своїми державними символами.

Тож єднаймося, допомагаймо одне одному, спільно будуймо Ук ... Читати далі »

Переглядів: 330 | Додав: alla_kucharenko | Дата: 23.08.2019

КОЛЕГІЇСТИ ВІДВІДАЛИ ТЕЛЕКАНАЛ UA:ЧЕРНІГІВ

     У рамках профорієнтаційного проекту «Чернігів – місто професій» колегіїсти відвідали телеканал UA: Чернігів, де на власні очі побачили, що відбувається за лаштунками телебачення. Учні спостерігали процес створення новин, підготовку до зйомок та ознайомилися з різноманіттям телевізійних професій. Спробували себе у якості телеведучих  інформаційної програми «Новини».  До екскурсії приєдналася телеведуча програми «Ранок з UA: Чернігів», яка із задоволенням поділилася особливостями і секретами своєї роботи. Від зустрічі колегіїсти отримали незабутній досвід та позитивні враження.

Переглядів: 337 | Додав: alla_kucharenko | Дата: 18.05.2019

ДЕНЬ ВИШИВАНКИ В ЧЕРНІГІВСКОМУ КОЛЕГІУМІ №11

   Вишиванка – це наша національна гордість. Ще з давнини відомо, що вишита сорочка є символом здоров'я та краси, оберегом щасливої долі та родової пам'яті. Цей український оберіг пройшов крізь віки й нині символізує  чистоту почуттів, глибину безмежної любові до Батьківщини.

   16 травня 2019 року учні та вчителі Чернігівского колегіуму №11 відзначили День вишиванки – свято національної єдності, покликане зберегти споконвічні народні традиції. Дрес-кодом дня була вишиванка, і весь колегіум  замайорів різнобарвними візерунками  української вишивки. На першому поверсі була встановлена фотозона, де всі охочі могли змогу  сфотографуватися на фоні чудової композиції. Була проведена акція «Зроби фото у вишиванці на фоні визначних місць Чернігова». Проведення такого свята продемонструвало, що колегіїсти відчувають себе справжніми українцями та налаштовані на збереження&n ... Читати далі »

Переглядів: 411 | Додав: Nataliya_ | Дата: 18.05.2019

   14 травня 2019 року відбулись урочисті привітання переможців олімпіад, конкурсу–захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України та інтелектуальних конкурсів  на святі «Віват, Інтелект!»

   Слова вдячності висловили учителям, які готували майбутніх науковців та допомогли їм здобути перемогу, батькам – за психологічну підтримку. нкурсів  на святі «Віват, Інтелект!»

   Тяга до пізнання, ініціатива і наполегливість має винагороджуватися! Обдарованих учнів нагороджено медалями «Віват, Інтелект – 2019», дипломами та пам’ятними подарунками.

   Усього вручено ... Читати далі »

Переглядів: 457 | Додав: Nataliya_ | Дата: 18.05.2019

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ГРА «СИЛА РОЗУМУ»

   7 травня 2019 року в Чернігівському колегіумі №11 відбулася інтелектуальна гра «Сила розуму». Змагалися вісім команд: 9-А, 9-Б, 9-В, 9-Г, 10-А, 10-Б, 10-В класів та збірна 8-класників.

   Учасники демонстрували загальну ерудицію, миттєву концентрацію думок, уміння логічно мислити та працювати в команді. Пошуки відповідей на цікаві питання дали можливість проявити і випробувати власний інтелект, увагу, зосередженість в цілом.

   За результатами гри пер ... Читати далі »

Переглядів: 396 | Додав: Nataliya_ | Дата: 18.05.2019

День пам'яті та примирення,

День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

в Чернігівському колегіумі №11

         Щороку 8 травня ми відзначаємо День пам'яті та примирення, 9 травня – День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Дорогою ціною заплатив український народ за участь  у  війні 1939 -1945рр. Людям назавжди запам’ятались  важкі дні Другої світової війни.  Хоча минуло вже багато весен і все далі відходять роки Другої світової війни, але не згасає пам'ять про тих, хто приніс на вівтар перемоги своє життя. 8 травня в Чернігівському колегіумі пройшла лінійка-реквієм,  присвячена Дню пам'яті та примирення, Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. В знак пошани та вдячності за наше мирне сьогодення колегіі ... Читати далі »

Переглядів: 316 | Додав: alla_kucharenko | Дата: 10.05.2019

  ДО ДНЯ ПАМ'ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ І ДНЯ ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИСТАМИ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ ПОЧАЛИСЯ ЗАХОДИ У ЗРАЗКОВОМУ МУЗЕЇ "ІСТОРІЯ ШКОЛИ". ПРОВЕДЕНІ ПЕРШІ ЕКСКУРСІЇ ПРО ПОДІЇ ДАЛЕКИХ ВОЄННИХ РОКІВ У НАШОМУ МІСТІ. НЕ ЗАБУЛИ ЗГАДАТИ ЧЕРГОВИЙ РАЗ ОЛЕНУ БІЛЕВИЧ ТА ІНШИХ ВИПУСКНИКІВ ШКОЛИ, МЕШКАНЦІВ МІСТА, ЯКІ ВІДДАЛИ СВОЇ ЖИТТЯ ЗА СВОБОДУ І НЕЗАЛЕЖНІСТЬ РІДНОЇ ЗЕМЛІ.

Переглядів: 323 | Додав: alla_kucharenko | Дата: 10.05.2019

25 квітня 2019 року в Чернігівському колегіумі №11

пройшов День цивільного захисту

   Напередодні Дня ЦЗ з 15 по 19 квітня 2019р. у колегіумі проведено «Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності», в ході якого були організовані: екскурсії до пожежно-технічної виставки, пожежно-рятувальних підрозділів обласного управління ДСНС України; виставку малюнків «Небезпека очима дітей»; виставку тематичних плакатів «Знати, щоб передбачати і діяти»; тематичні години спілкування, інтегровані уроки образотворчого мистецтва «Безпека в житті – життя в безпеці» з метою удосконалення знань правил безпечної поведінки й набуття практичних навичок поводження на випадок виникнення надзвичайних подій різного характеру; конкурси, вікторини з безпеки життєдіяльності та профілактики невиробничого травм ... Читати далі »

Переглядів: 360 | Додав: Nataliya_ | Дата: 27.04.2019

У Чернігівському колегіумі №11 ушанували пам’ять героїв Чорнобиля

     У колегіумі були проведені години спілкування на тему «Атомне століття раною горить», адже 26 квітня для українського народу – це день чорнобильського лиха, болю, суму, і забути це й викреслити його з пам’яті неможливо.

Мета: розширити знання учнів про Чорнобильську трагедію; наголосити на потенційній небезпеці радіації, розповісти про ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС; вчити застосовувати в повсякденному житті елементарні радіаційно-гігієнічні навички; виховувати почуття поваги й пам’яті до трагічних сторінок України.

Учні з’ясували, що таке радіація, ознайомилися з правилами поводження в забрудненому середовищі,  визначили, які рослини допомагають зменшити рівень радіаці ... Читати далі »

Переглядів: 349 | Додав: alla_kucharenko | Дата: 26.04.2019

« 1 2 ... 18 19 20 21 22 ... 35 36 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Чернігівський колегіум №11© 2024