Субота, 20.04.2024, 04:50
Вітаю Вас Гість | RSS

Чернігівський колегіум № 11

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

Переглядів: 440 | Додав: shakirova41 | Дата: 09.11.2018

Зустріч учнів Чернігівського колегіуму №11

із Оленою Мокренчук –

письменницею, журналісткою та бійцем ЗСУ

     8 листопада колегіїсти 5-тих і 10-х класів мали честь зустрітися із учасницею бойових дій на Донбасі, письменницею, журналісткою та просто непересічною особистістю Оленою Мокренчук. Вона завітала до колегіуму, аби з перших вуст розповісти дітям те, що відбувається на сході України, та щоб презентувати свою книгу: «Аліска, фронтова лисичка». Книга розповідає ... Читати далі »

Переглядів: 436 | Додав: Nataliya_ | Дата: 09.11.2018

Учні Чернігівського колегіуму №11 презентували дві фотовиставки: «Естафета поколінь («Наші батьки – випускники школи»; «Сімейні династії»)» та «Життя нашого класу»

     На честь 80-річчя Чернігівської школи №11 було проведено фотовиставку «Естафета поколінь», присвячену учням, які навчалися в нашому закладі освіти. Було запропоновано дві тематики фотовиставки: «Наші батьки – випускники школи», коли в колегіумі навчалися тато чи мама, та «Сімейні династії» – коли учень міг похвалитися тим, що в школі до нього навчалося аж кілька поколінь його родичів. Колегіїсти не лише зібрали необхідні фотографії, а ще й творчо їх оформили, тому фотовиставка дає цікавий екскурс у минуле, а також тішить око. Віримо, що в майбутньому наші династії ростимуть ще більше, і з’являться нові!

... Читати далі »

Переглядів: 500 | Додав: Nataliya_ | Дата: 09.11.2018

НАШІ ВИПУСКНИКИ НА ЗАХИСТІ УКРАЇНИ

     6 листопада у гості до колегіїстів завітав випускник колегіуму 2006 року, учасник АТО, Кіборг з позивним «Цар» ВАДИМ БОЙКО разом зі своїм другом – рядовим батальйону «Чернігів» ДМИТРОМ БУСЛОМ.

       Їх гостинно зустрічали учні 8 – А класу (класний керівник СТЕБЛОВСЬКА НАТАЛІЯ МИКОЛАЇВНА).

    ВАДИМ БОЙКО поділився спогадами про захист Авдіївки, Водяного, Пісків, Донецького аеропорту, відповів на численні запитання учнів. Хвилиною мовчання вшанували присутні пам'ять ВОЛОДИМИРА БЛИЗНЮКА, випускника колегіуму, та усіх загиблих на Сході України. Звучало багато віршів, пісень. Ми із задоволенням дізналися про участь Вадима у Всеукраїнському проекті «Запроси мене з війни» та подивилися відео його виступу на презентації проекту у Кабінеті ... Читати далі »

Переглядів: 430 | Додав: alla_kucharenko | Дата: 08.11.2018

«Lions Quest» допомагає молоді навчитися контролювати свої емоції,

приймати відповідальні рішення,

визначати позитивні цілі,

які допоможуть вести здоровий спосіб життя.

   З 16 жовтня по 23 жовтня  2018 року на базі Чернігівського колегіуму №11 для адміністрації та учителів проводився тренінг за програмою Lions Clubs International Foundation «Соціальні та емоційні компетентності XXI століття».

... Читати далі »

Переглядів: 477 | Додав: Nataliya_ | Дата: 05.11.2018

   30 жовтня 2018 р. проведено виховний захід «Людина починається з добра» (до 100-річчя від дня народження В.Сухомлинського) 8-Г клас. Учитель - Тищенко Т.П.

      Мета заходу: розвивати вміння цінувати думки товаришів; виховувати доброту, чуйність, вміння бачити і творити красиве, робити висновки та узагальнення, висловлювати свої думки в логічній послідовності, виховувати почуття поваги до старшого покоління, працелюбність, любов до рідної землі на матеріалах творів великого педагога - В.Сухомлинського.

       ... Читати далі »

Переглядів: 349 | Додав: alla_kucharenko | Дата: 02.11.2018

Конкурс «Щедрість рідної землі»

   Осінь… Золота, туманна, різнокольорова… А також дуже щедра. Саме восени під ногами просто на відстані витягнутої руки можна знайти силу-силенну матеріалу для створення шедевру – хоч з листя, хоч з каштанів, хоч з гарбузів. Восени кожна людина стає Митцем. З метою активізації природоохоронної роботи, екологічного та естетичного виховання колегіїстів у жовтні 2018 р. було проведено конкурс-огляд «Щедрість рідної землі». Це справжнє осіннє свято, до якого діти готувалися завчасно. Збирали найкращі, незвичайні, чудернацькі й химерні овочі та фрукти. У дитячих руках природні матеріали перетворилися на справжні шедеври. Учні створили чудові осінні букети та чарівні експозиції, дивовижні картини. Гарбузи стали то будинками, то химерними істотами, то павучими лігвами. Картопля перетворилася на поросят. Каштани вдавали з себе то гриби, то невідомих істот, то павуків. Цвітна капуста замаскувалося під пуделя, а кукурудза – під міньйонів. Капуста прикинулася зайчиком. Колегіїсти 1-В класу до свята Хелловіну зробили міні-кімнату жахів, у якій відтворили казковий ліс з ... Читати далі »

Переглядів: 703 | Додав: Nataliya_ | Дата: 02.11.2018

Зустріч з військовими

   В Чернігівському колегіумі №11 відбулася тепла зустріч колегіїстів із військовими: з начальником відділу цивільного-військового співробітництва оперативного командування військ «Північ», полковником Бородавко Дмитром Станіславовичем, старшими офіцерами: майором Булахом Олександром Вікторовичем, капітаном Пененком Тарасом Васильовичем. Спілкування було щирим і хвилюючим. Гості розповіли колегіїстам про військові будні, про єдність військових та мирного населення на Сході України, про допомогу волонтерів, дякували дітям за безліч написаних листів. Ця зустріч залишила в дитячих душах віру в краще майбутнє для нашої держави і бажання бути схожими на героїв, які кожного дня захищають свободу і цілісність рідної країни.

... Читати далі »

Переглядів: 377 | Додав: Nataliya_ | Дата: 02.11.2018

  Сьогодні юні "Слідопити" Чернігівського колегіуму № 11 побували в гостях у чудової жінки - Валентини Степанівни Шльончик, дружини відомого не лише в Україні, а й далеко за її межами майстра з виготовлення народних музичних інструментів Олександра Шльончика. Нажаль, видатний майстер пішов з життя вже 10 років тому, але Валентина Степанівна з любов'ю береже все, що з ним пов'язане. Вона запросила нас до майстерні Олександра Микитовича, де все залишилося так, як було за життя майстра: креслення інструментів, заготовки та вже готові вироби... На щастя, великий талант Майстра продовжує жити в його учнях. Зустріч з Олександром Бешуном була сьогодні ще одним приємним сюрпризом. Він у майстерні Олександра Микитовича як вдома: розповідає про кожен робочий інструмент, верстат, кожну сопілку та мандоліну, виготовлену майстром. Це і не дивно, адже своїми сьогоднішніми досягненнями він завдячує своєму вчителю - Олександрові Микитовичу. Ну і, звичайно, надзвичайний талант, величезне бажання і терпіння самого Олександра Михайловича. І сьогодні він - один з найвідомішіх і найпопулярніших майстрів з виготовлення та реконструкції музичних інструментів. Дякуємо за чудову зустріч та незабутні враження!

... Читати далі »

Переглядів: 444 | Додав: alla_kucharenko | Дата: 23.10.2018

«Козацькі звитяги» в Чернігівському колегіумі №11

  До Дня захисника України та свята Покрови 10 жовтня 2018 року в

 Чернігівському колегіумі № 11 пройшло спортивно-патріотичне традиційне свято «Козацькі звитяги». Колегіїсти отримали можливість позмагатись в силі, спритності, як справжні козаки. Змагання відбувались між чотирма командами, кожна з яких мала свою назву, девіз, пісню. Вболівальники активно підтримували свої команди.

За підсумками всіх конкурсів, переможцями стали:

І місце – 8-Б клас (класний керівник – Прохоренко І.В.)

... Читати далі »

Переглядів: 527 | Додав: alla_kucharenko | Дата: 14.10.2018

« 1 2 ... 20 21 22 23 24 ... 35 36 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту

Чернігівський колегіум №11© 2024