П`ятниця, 29.03.2024, 14:55
Вітаю Вас Гість | RSS

Чернігівський колегіум № 11

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

     У жовтні в Чернігівському колегіумі № 11 відбулося свято на честь 80-річчя школи – «Зустріч поколінь».  На ньому були присутні вчителі-ветерани, які працювали в 11 школі та педколектив колегіуму.

     Радо зустрічали гостей учні й учителі навчального закладу, які запросили їх до оновленого Зразкового музею «Історія школи». Колегіїсти привітали гостей концертною програмою за участю вокалістів і танцювального колективу «Глорія». Доброзичливу атмосферу створювали зворушливі спогади вчителів. Гості з цікавістю переглянули слайд-шоу «Сучасний колегіум»  і фільм «Місто моє є Чернігів», створений учнями 9-В класу під керівництвом Милиці Л.Ю.

     Завершився вечір чаюванням і звучанням улюблених пісень у виконанні Назаренко В.О., які надали зустрічі тепла родинного затишку.

     Такі заходи проводяться в колегіумі не вперше й уже ... Читати далі »

Переглядів: 387 | Додав: alla_kucharenko | Дата: 14.10.2018

   Чернігівський колегіум №11 долучився до проведення акції Всеукраїнського уроку доброти “Гуманне та відповідальне ставлення до тварин”, присвяченого Всесвітньому дню тварин, який відзначається 4 жовтня. Відповідно до цього в колегіумі були проведені цікаві й змістовні години спілкування з учнями середньої і старшої ланки, позакласний виховний захід з молодшими школярами, а також фотовиставка “Дивовижний світ тварин”.

... Читати далі »

Переглядів: 465 | Додав: Nataliya_ | Дата: 10.10.2018

Святкування Дня міста в

Чернігівському колегіумі №11

           Зі святом тебе, мій рідний Чернігів! Ми любимо, шануємо, пишаємося тобою! Миру, добробуту, процвітання, краси та щастя твоїм мешканцям! Рідне місто – це найкращий куточок на землі, бо ми тут народилися, тут живуть рідні, друзі, знайомі… Тут надзвичайно мальовничі краєвиди, найцікавіші казки,і все своє, таке рідне й миле.

            У цьому навчальному році в колегіумі №11 відбулося багато цікавих та оригінальних заходів, приурочених цьому чудовому святу.

         Учителі та колегіїсти з захопленням переглянули  благодійний концерт Народного аматорського хору ветеранів ... Читати далі »

Переглядів: 671 | Додав: alla_kucharenko | Дата: 21.09.2018

«Зустріч поколінь» у Чернігівському колегіумі №11,

присвячена 80-річчю школи №11

       В колегіуму було захоплююче та навіть гаряче – відбувався ювілейний захід «Зустріч поколінь», проведений 80-річчю школи №11. Два різні покоління – колегіїсти та випускники – об’єдналися в дві команди, аби в дружньому матчі з волейболу помірятися силами. Досвідчену команду вчителів  очолив  Тимченко С. І. (капітан команди), вчителі фізкультури -  Акуленко О. О., Іванов І. Л., Кухаренко М. Л.,  учителі іноземних мов - Вдовін Е. Ю., Терещенко С. Ф. та Макаренко О. І., а також почесні гості – Вашкевич В. Л.,  Вовк В. М.  та випускник колегіуму – Ліхута Олександр. У складі збірної команди колегіїстів були  учні сьомих, восьмих та дев’ятих класів: Мукомела Д., Лукаш М., Максимчук В., учні 9-Г класу; Тимченко Я., учень 9-А класу; Косенко М., учень 9-Б класу; Тасенко А., учень 7-Г класу; Подтергера І., учень 8-Б кл ... Читати далі »

Переглядів: 454 | Додав: alla_kucharenko | Дата: 19.09.2018

За чистоту довкілля!

           15 вересня 2018 р. пройшов Всесвітній день чистоти. Мільйони небайдужих людей у різних куточках нашої планети вийшли на прибирання, довівши цією акцією свою турботу про чисте довкілля та майбутнє планети Земля.

           Не залишилися осторонь і учні колегіуму №11 взявши участь у акції «Чисті береги». Юні «Слідопити» (учні 3-Д класу) під керівництвом Пивоварової Т. І. разом з батьками вирушили у похід до с.Павлівка, де знаходиться відомий багатьом чернігівцям водоспад на річці Білоус. Це місто досить відвідуване відпочивальниками, але нажаль, не всі прибирають за собою. Тому роботи було багато. Вдягнувши рукавички, учасники екологічного десанту стали до роботи. Було ретельно прибрано обидва берега річки в районі водоспаду, все сміття зібрали у пакети та мішки і віднесли у відведене для цього місце (на щастя біля водоспаду встановленні сміттєві баки ... Читати далі »

Переглядів: 382 | Додав: alla_kucharenko | Дата: 18.09.2018

Про проведення у відповідність експозиції музею

     Відповідно до листа управління освіти від 27.08.2018 р. № 05-17/3136 «Про приведення у відповідність експозиції музеїв» у Зразковому музеї «Історії школи» було проведено такі заходи:

1.  Реекспозиція  усіх експозиційних розділів музею відповідно до Законів України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістського (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», «Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939 – 1945 рр.».

2. Тексти експозиції та екскурсій приведені у відповідність до вищевказаних нормативних актів.

3. Оновлено та доповнено новий розділ експозиції, присвячений учасникам АТО – випускникам нашої школи.

... Читати далі »

Переглядів: 408 | Додав: alla_kucharenko | Дата: 17.09.2018

         6 вересня 2018 року в Чернігівському колегіумі №11 відбулася традиційна лінійка, присвячена вшануванню пам’яті випускника колегіуму №11, Володимира Близнюка, який загинув за свободу і незалежність України 6 вересня 2014 року в селищі Станиця-Луганська під час виконання бойового завдання.

         На заході були присутні: директор колегіуму – Рубан Світлана Василівна; адміністрація; мати Володимира Близнюка – Олена Володимирівна Белеванцева; Бизган Ігор Михайлович, голова Чернігівської обласної організації ТСО України; Піщур Вадим Іванович, доброволець із батальону «Чернігів» (батько учениці 8-Б класу Піщур Діани); учні та вчителі колегіуму.

    Колегіїсти та всі присутні вшанували пам'ять загиблого квітами та хвилиною мовчання, учениця 9-В класу, Шинкаренко Олександра виконали музичну композицію «Повертайся живим».

... Читати далі »

Переглядів: 492 | Додав: alla_kucharenko | Дата: 11.09.2018

Свято Першого дзвоника «Ми - одна родина»

в Чернігівському колегіумі №11

    Свято Першого дзвоника  по-особливому урочистий день, адже з нього  починається шлях до пізнання, шлях до нових звершень, до самостійного життя. 3 вересня в колегіумі  традиційно по-родинному пройшло свято Першого дзвоника «Ми - одна родина»,  яке сповістило  учнів про початок нового навчального року. Свято зібрало велику кількість  колегіїстів, вчителів, батьків, гостей. Цього дня природа подарувала ясний, сонячний ранок. І він розцвів посмішками школярів, щасливими обличчями батьків, стриманими усмішками вчителів, трішки схвильованими оченятами першокласників.  Свято пройшло в теплій домашній атмосфері,  шкільний Зразковий клуб спортивного бального танцю «Глорія» подарував  усім присутнім незабутній шкільний вальс.

... Читати далі »

Переглядів: 464 | Додав: Nataliya_ | Дата: 05.09.2018

   У квітні учні Чернігівського колегіуму №11 приймали участь у Всеукраїнських інтернет олімпіадах з української мови та літератури, математики, англійської мови, біології, інформатики та предмети початкової школи.

   Колегіум №11 посів ІІІ місце серед найактивніших шкіл України за кількістю учасників олімпіад, за що отримали подарунки від освітнього проекту «На Урок» та партнерів інтернет-олімпіад компаній НАВІГАТОР КОРПОРЕЙШН та Impression Electronics.

Переглядів: 425 | Додав: Nataliya_ | Дата: 26.06.2018

ОСТАННІЙ ДЗВОНИК!

     25 травня в колегіумі пролунав останній  в 2018 навчальному році  дзвоник.  В останній раз на шкільну лінійку вийшли  випускники одинадцятих класів. Почесне право підняти державний прапор України було надано кращим колегіїстам: Воробей Ользі та Одуло Ярославу, учням 11 – Б класу.  Своє привітання всім присутнім на лінійці подарували  випускниці 11-Б класу  Лобанова Катерина та Леоненко Анна.

... Читати далі »

Переглядів: 723 | Додав: alla_kucharenko | Дата: 14.06.2018

« 1 2 ... 21 22 23 24 25 ... 35 36 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Чернігівський колегіум №11© 2024