Вівторок, 23.04.2024, 09:28
Вітаю Вас Гість | RSS

Чернігівський колегіум № 11

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

1 ГРУДНЯ - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ 

З ВІЛ/СНІДом

    З метою формування здорового способу життя, підвищення рівня обізнаності учнів про ВІЛ/СНІД, у Чернігівському колегіумі №11 було проведено ряд тематичних заходів з нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом та толерантного ставлення до людей, які живуть з ВІЛ:

- анонімне анкетування «Ваші знання про ВІЛ/СНІД» з учнями 8-11 класів (350 учнів);

- участь у конкурсі «В ім’я життя» та у конкурсі плакатів і малюнків «Ми за здоровий спосіб життя»;

- профілактичні бесіди на теми: «Стоп ... Читати далі »

Переглядів: 912 | Додав: alla_kucharenko | Дата: 04.12.2017

«Посвята у колегіїсти» в

Чернігівському колегіумі №11

    Колегіум – це дивовижний світ. Є в ньому місце і для навчання, і для розваг та відпочинку.  Три місяці навчання маленьких першокласників швидко минули. Школярі з нетерпінням чекали посвяту у колегіїсти. Метою традиційного заходу було формування почуття гордості за свою приналежність до колегіумної родини, любові до рідної України. Кожен клас  отримав перший досвід виступу на сцені. А батьки оплесками зустрічали нових зірок колегіуму. Учні середньої ланки створили атмосферу казки для першачків, перевтілившись у казкових героїв: Пізнайку, Королеву Знань та Лінь. На завершення свята Королева Знань вручила кожному першокласнику  значок колегіїста,  діти вперше виконали Гімн колегіуму. Шкільна родина поповнилася новими колегіїстами.

    ... Читати далі »

Переглядів: 582 | Додав: alla_kucharenko | Дата: 04.12.2017

Зірки колегіуму

  З метою розвитку учнівської самодіяльної творчості, збереження багатонаціональної культури України, виявлення талановитих і обдарованих колегіїстів у різних видах мистецтва був проведений огляд – конкурс «Зірки колегіуму» по паралелях за такими номінаціями:

  1.  «Вокальний спів»;
  2.  «Літературна творчість»;
  3. «Художня гімнастика»;
  4. «Музичне виконавство»; ... Читати далі »
Переглядів: 961 | Додав: alla_kucharenko | Дата: 30.11.2017

Презентація 10-х класів у

Чернігівському колегіумі №11

    У колегіумі відбулося традиційне свято-конкурс – «Презентація 10 класів». Глядачі стали свідками того, який з 10 класів можна вважати кращим на паралелі в плані оригінальності, гумору та винахідливості.

     Цього року презентували себе два класи паралелі: 10-А клас, профіль - українська філологія та 10-Б клас, профіль - іноземна філологія. Кожен з класів під час виступу за допомогою гумору, театрального дійства, хореографічних та музичних композицій розкривав свою профільність. Виступи класів були цікавими та захоплюючими, глядачі отримали насолоду від перегляду презентації кожного класу.

... Читати далі »

Переглядів: 612 | Додав: alla_kucharenko | Дата: 30.11.2017

  У Чернігівському колегіумі №11 проходить інформаційно-освітня протиалкогольна програма  «Сімейна розмова» з учнями 7 класу. Метою даної програми є забезпечення сучасного уніфікованого цілісного інформування й навчання учнів з профілактики алкогольних проблем в умовах навчального закладу. Основна ідея – виховати у колегіїстів відповідальне ставлення до власного здоров’я.

         

Переглядів: 569 | Додав: alla_kucharenko | Дата: 28.11.2017

Історія наша – це є пам`ять народу,
Що приходить до нас із далеких часів

ПЕТРО БОРЕЙКО

        Так, історична пам’ять - це велике надбання нашого народу, а історія наша багата на героїчні сторінки, зберегти які і донести до сучасників та нащадків - мета клубу "ПАМ'ЯТЬ" Чернігівського колегіуму № 11 (керівник Пивоварова Т.І.).

     Юні слідопити побували в гостях у Громадського об’єднання  "Милосердя і доброта", де зустрілися з ветеранами Військово-морського флоту капітаном першого рангу Шилом Володимиром Федоровичем та мічманом Литовченко Антоніною Іванівною. Яскраві спогади ветеранів та можливість буквально "доторкнутися" до історичних реліквій не залишили байдужими жодного з присут ... Читати далі »

Переглядів: 511 | Додав: alla_kucharenko | Дата: 27.11.2017

   26 листопада 2017 року на базі Чернігівського колегіуму № 11 відбувся ІІ етап ХVІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Мета конкурсу: утвердження державної української мови, піднесення її престижу серед молоді, виховання поваги до культури і традицій українського народу. У конкурсі брали участь 220 учнів шкіл міста.

   Учителі та учні Чернігівського колегіуму №11 радо зустрічали учасників Конкурсу. Після реєстрації школярі, учителі, батьки та гості перейшли до актової зали, де розпочалась офіційна частина. До присутніх звернулася директор колегіуму №11 Рубан Світлана Василівна, яка подякувала усім за те, що зберігається пам’ять про мецената і засновника конкурсу з української мови – Петра Яцика, та побажала учням успіхів, віри у власні сили. Із вітальним словом до учасників Конкурсу звернувся методист методичного центру Чернігівської міської ради Мельниченко Дмитро Юрійович.

  &n ... Читати далі »

Переглядів: 516 | Додав: Nataliya_ | Дата: 26.11.2017

   

   Відповідно до листа Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського від 23.10.2017 № 10/1-11/836 про проведення ХVІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, 09.11.2017 року в Чернігівському колегіумі №11 проводився Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика. Цього року урочистості з нагоди початку конкурсу розпочалися традиційно – у День української писемності та мови. Конкурс проводився з метою піднесення престижу української мови серед підростаючого покоління, виховання пошани до державної мови незалежної України. У Чернігівському колегіумі №11 конкурс проводився за трьома віковими категоріями:

1. Молодший вік (2–4 класи)

2. Середній ... Читати далі »

Переглядів: 831 | Додав: Nataliya_ | Дата: 10.11.2017

   

   Ранок … 9:30. У Чернігівському колегіумі № 11 по-святковому прибрані класи. Учителі та колегіїсти – у вишиванках. Колегіум схожий на барвистий квітник!

   Адміністрація, учителі та колегіїсти о 12:30 разом із усією країною писали Всеукраїнський диктант національної єдності.

   Щороку оргкомітет, учителі колегіуму творчо підходять до святкування Дня української писемності та мови. Аналізуючи пізнавальні можливості учнів, складають завдання, за якими визначають не лише розумові, а й інтелектуальні здібності колегіїстів. Кожен учень мав свої завдання, які були різні за змістом: пригадати й записати висловлювання, розставити розділові знаки, відредагувати речення, розібрати слова за будово ... Читати далі »

Переглядів: 603 | Додав: Nataliya_ | Дата: 10.11.2017

   8 листопада 2017 року на базі Чернігівський колегіум №11 для обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. К.Д.Ушинського було проведено практичне заняття обласної Школи резерву керівних кадрів на тему: «Науково-методична робота з педагогічними кадрами у колегіумі».

Мета заняття:

  • поглиблення науково-теоретичних знань з та практики педагогічної й управлінської діяльності даної теми;
  • удосконалення професійної та науково-методичної діяльності;
  • здійснення акмеологічного супроводу, над ... Читати далі »
Переглядів: 464 | Додав: Nataliya_ | Дата: 10.11.2017

« 1 2 ... 25 26 27 28 29 ... 35 36 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту

Чернігівський колегіум №11© 2024