П`ятниця, 19.04.2024, 03:41
Вітаю Вас Гість | RSS

Чернігівський колегіум № 11

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Квітень » 5 » УЧИТИСЯ ПРОТЯГОМ ЖИТТЯ… (МІСЯЧНИК МАЙСТЕРНОСТІ КЛАСНОГО КЕРІВНИКА У КОЛЕГІУМІ)
11:47
УЧИТИСЯ ПРОТЯГОМ ЖИТТЯ… (МІСЯЧНИК МАЙСТЕРНОСТІ КЛАСНОГО КЕРІВНИКА У КОЛЕГІУМІ)

УЧИТИСЯ ПРОТЯГОМ ЖИТТЯ…

(МІСЯЧНИК МАЙСТЕРНОСТІ КЛАСНОГО КЕРІВНИКА У КОЛЕГІУМІ)

     Протягом лютого-березня в колегіумі пройшов Місячник майстерності класного керівника. Цього року демонстраційні години спілкування та виховні заходи були присвячені темі «Формування ціннісних життєвих навичок – основне завдання виховної роботи». Всього класними керівниками 1-11 класів було проведено 50 виховних заходів, які змогли відвідати колеги з метою обміну досвідом виховної роботи. Усі заходи пройшли на високому та достатньому методичному рівні з використанням різноманітних форм індивідуальної та групової роботи, інтерактивних технологій. Усі заходи були спрямовані на виховання загальнолюдських цінностей.

       Моральні цінності, такі як ЩАСТЯ, ДОБРО, ДРУЖБА І КОЛЕКТИВІЗМ, ВВІЧЛИВІСТЬ розглядалися на виховних заходах у 5-Е (Чекмінь І.В.), 8-А та 8-В (Коробко О.М., Карпенко Н.В.), 1 – е (Щибун О.В.), 11-Б (Милиця Л.Ю.), 1-в (Позняк А.Л.), 2-Б (Глузд О.О.), 5 – Б (Шулик О.А.), 5-А (Ведь Л.В.), 8-Д (Макаренко О.І.), 2 – В (Сергієнко Л.О.),  1-г (Шевцова І.М.), 4-Е (Хропач М.А.), 7-Б (Березкіна Л.О.), 1 – А (Кукса О.Л.), 4-Б (Корнієвська Л.О.)

Проблемам поведінки у соціумі, кібезбезпеці були присвячені ГС у 6-Б (Хоменко Т.П.), 6-Е (Самойлова С.А.), 6-А (Ушата О.О.), 8-Б (Назаренко В.О.), 10-А (Прохоренко І.В.), гендерним питанням (9-Б, Ткаченко О.Г.)

У світ рідної мови запросили нас Кошева О.І. (6-Г), Макарова Н.О. (3-Б), 2-Г (Стеценко І.В.),

У світі професій та захоплень побували разом з учнями 1-Д (Лабазова Н.Г.),  7-А  (Дорофеєва Н.В. ), 5-Г кл. (Петрушинець О.В.)

     Багато виховних заходів було присвячено героїчним сторінкам історії та рідному Чернігову. З матерями загиблих в АТО спілкувалися учні 5-Д кл. (Борова Л.М.) та 9-В (Величко Н.О),  Про історичний краєзнавчий факт – Корюківську трагедію 1943 року розмовляли учні 11-В (Павленко Ю.В.) разом з Віталієм Бурмакою з ГО «Юнацький корпус». Вшанували пам’ять жертв Голодомору (10-Б, Тищенко Т.П.). Чудовим та яскравим був захід про вишиті рушники у 4-В класі (Степанець С.І.)  Ми літали над Черніговом на літаку і повітряній кулі, їздили возом з дідом Панасом, вивчали промисловість рідного краю з учнями 2 – Д класу (Зеленська Т.В.). Подорожували Україною з учнями 4 – Д класу (Кулініч О.В.).

     Здоровий спосіб життя пропагував 9-А клас (Рибалко Т.Л.). 4-А (Бурмака І.І.) та ГПД (Ворожбит А.С.) познайомили з домашніми улюбленцями.

     У чудовий світ казки запросили нас учні 4-г класу (Купець Т.Г.) та 1-Б (Денисенко І.Л.). Готувалися вітати мам зі святом учні 2-А (Кот Т.І.). А учні 3 – В класу разом з Фокіною С.А. поєднали годину спілкування з уроком англійської мови та присвятили її Всесвітньому дню сміху.

     Багато цікавих, неординарних форм проведення (мовний квест (Макарова Н.О.), тренінг (Ведь Л.В.),  дуель-шоу (Ткаченко О.Г.), інтелектуальна гра «Сила розуму» між командами 7-Г (Сташевська В.О.) та 7-В (Тригубенко О.О.)

       Виявили багато музичних, спортивних та інших талантів наших учнів.

     Дякуємо всім класним керівникам за позитивні емоції, які панували на заходах, а учням та батькам – за велику підготовку до їх проведення. Сподіваюємося, що ціннісні орієнтації наших учнів стануть їм допомогою у житті. Адже життя – найвища цінність кожної людини.

Переглядів: 223 | Додав: alla_kucharenko | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту

Чернігівський колегіум №11© 2024