Субота, 27.04.2024, 04:11
Вітаю Вас Гість | RSS

Чернігівський колегіум № 11

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

ПЕРЕМОЖЦІ ОБЛАСНОГО

КОНКУРСУ «МОЛОДЬ! АРМІЯ! КРАЇНА!»

         До 30-ї річниці створення Збройних Сил України колегіїсти взяли участь у обласному конкурсі патріотичних аматорських відеороликів «МОЛОДЬ! АРМІЯ! КРАЇНА!», який організував Чернігівський обласний центр комплектування та соціальної підтримки Учні заделегідь зняли вітальне відео ... Читати далі »

Переглядів: 146 | Додав: alla_kucharenko | Дата: 07.12.2021

ДОБРІ СПРАВИ В ЧЕРНІГІВСЬКОМУ КОЛЕГІУМІ №11

Добрі вчинки роблять нас щасливішими і навіть здоровішими. Вважається, що добро завжди віддається сторицею і приносить душевну рівновагу.

Напередодні Всеукраїнського дня доброти, Дня волонтера була проведена традиційна акція «Щедрий вівторок». Захід проходив за ініціативи учнівського самоврядування колегіуму. Було організовано 5 локацій: І локація мала назву «Лапа допомоги», учні приносили речі та корм для тварин; ІІ локація – «Добра іграшка»; ІІІ локація – «Книга добра»; ІV локація – «Пошта миру», куди колегіїсти приносили листи, малюнки, обереги, чай, каву, солодощі, антисептики військовим, які перебувають на передовій; V локація – &la ... Читати далі »

Переглядів: 234 | Додав: alla_kucharenko | Дата: 07.12.2021

З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ!

Шановні військовослужбовці, захисники Української держави! Від щирого серця вітаємо вас з 30- річчям Збройних Сил України, святом кожного, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини, охороняє її кордони, оберігає мир та спокій нашого народу.

Бажаємо вам міцного здоров’я, козацької мужності успіхів у бойовій та тактичній підготовці, надійного родинного тилу. Нехай оптимізм, спокій та гарний настрій завжди крокують поряд. Зі святом! Мирного неба, благополуччя та процвітання нашій державі.

 

... Читати далі »

Переглядів: 167 | Додав: alla_kucharenko | Дата: 04.12.2021

НІКОЛИ ЗНОВУ…

Кажуть, що минуле не належить нікому зокрема. Воно — надбання нинішніх і майбутніх поколінь, бо саме їм належить винести з нього всі найсерйозніші уроки, щоб подібні людські трагедії не повторилися. Ніде і ніколи!

28 листопада в нашій державі відзначається День пам’яті жертв Голодомор ... Читати далі »

Переглядів: 174 | Додав: alla_kucharenko | Дата: 27.11.2021

ПОСВЯТА В КОЛЕГІЇСТИ

      У Чернігівському колегіумі №11 відбулося традиційне свято - «Посвята в колегіїсти». Колегіумна родина поповнилася новими колегіїстами, учнями перших класів, які готувалися до цього незабутнього свята. Діти співали українських пісень, тацювали. Казковий герой – Пізнайко ознайомив дітей з правилами колегіїстів. Діти виконали усі випробування казкового героя, пройшли тест на старанність, показали гостроту свого розуму і міцність пам'яті, відгадуючи казки. Довівши, що варті почесного звання колегіїста, першокласники отримали значки учнів колегіуму.

... Читати далі »

Переглядів: 171 | Додав: alla_kucharenko | Дата: 24.11.2021

Правила безпеки – правила життя!

З 15 листопада до 19 листопада 2021 року

у Чернігівському колегіумі №11

... Читати далі »

Переглядів: 201 | Додав: alla_kucharenko | Дата: 23.11.2021

ТОЛЕРАНТНІСТЬ ВРЯТУЄ СВІТ

    Толерантність – це повага, сприйняття та розуміння багатого різноманіття культур нашого світу, форм самовираження та самовиявлення людської особистості. Формуванню толерантності сприяють знання, відкритість, спілкування та свобода думки, совісті й переконань. Також толерантність – це єдність у різноманітті, те, що сприяє переходу від конфліктів до культури миру. Для громадян це, передусім, активна позиція, що формується на основі визнання універсальних прав та основних свобод людини.
У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності з метою формування в учнів загальнолюдських цінностей, поваги до інших людей, їхніх думок, підвищення настрою учасників освітнього процесу в умовах карантину, у Чернігівському колегіуму №11 протягом тижня були проведені такі заходи:
-    Тренінг «Ми різні, але ми рівн», 4-ті класи
-    Заняття-тренінг «Що таке толерантність», 6-А класи.
-    Хвилинка позитиву «Комплімент кожному& ... Читати далі »

Переглядів: 259 | Додав: Nataliya | Дата: 16.11.2021

   Адміністрація, учителі та учні Чернігівського колегіуму №11 9 листопада 2021 року взяли участь у традиційній щорічній загальнонаціональній акції, присвяченій українській мові, – флешмобі єднання навколо рідної мови: написали Всеукраїнський радіодиктант національної єдності, головною метою якого є спонукання до вивчення української мови, до вдосконалення, підвищення культури писемного мовлення, розвитку орфографічної та пунктуаційної грамотності.

... Читати далі »

Переглядів: 213 | Додав: Nataliya | Дата: 09.11.2021

   9 листопада традиційно відзначають День української писемності та мови 
Це свято було встановлено Указом Президента України від 6 листопаду 1997 року  № 1241/97 і відзначається щороку на честь українського літописця Нестора – послідовника творців слов’янської писемності Кирила та Мефодія. Дослідники вважають, що саме з преподобного Нестора Літописця і починається писемна українська мова.
У Чернігівському колегіумі № 11 проведено ряд заходів:
•    адміністрація, учителі та учні взяли участь у традиційному щорічному  флешмобі єднання навколо рідної мови: написали Всеукраїнський радіодиктант національної єдності,
•    відеоролик-привітання з Днем української писемності та мови(гурток «Соколята», керівник Макарова Наталія Олександрівна),
•    відеодекламація поезій про мову «Бринить – співає наша мова, чарує, тішить і п’янить…»,
•    відкриття ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, 
•    літературно-мовознавчий брейн-ринг «Світ ук ... Читати далі »

Переглядів: 231 | Додав: Nataliya | Дата: 09.11.2021

    Цьогорічна осінь вражає щедрим розмаїттям барв, поєднанням тепла і ранкової прохолоди, хочеться щодня гуляти парком та слухати шурхіт опалого листя. Безліч його - усіх відтінків жовтого, зеленого, червоного, коричневого -  вже лежить під деревами і проситься, щоб його прибрали. Тому колектив колегіуму останній тиждень перед канікулами провів під лозунгом "Чистота - запорука здоров'я". З урахуванням карантинних обмежень і наявного у колегіумі інвентаря, усі охочі учні та вчителі долучилися до екологічного десанту з прибирання території колегіуму. Працювали завзято і весело. Розуміючи небезпеку спалювання сухого листя, все було винесено за територію колегіуму і майже одразу прибрано комунальною службою. Підтримуємо чистоту нашого міста разом!

Переглядів: 259 | Додав: alla_kucharenko | Дата: 03.11.2021

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 35 36 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту

Чернігівський колегіум №11© 2024