П`ятниця, 26.04.2024, 19:04
Вітаю Вас Гість | RSS

Чернігівський колегіум № 11

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

ДЕНЬ СОБОРНОСТІ  УКРАЇНИ

В ЧЕРНІГІВСЬКОМУ КОЛЕГІУМІ

     День соборності України – одне зі знакових свят українського державотворення.

    З нагоди цього свята в колегіумі було проведено  флешмоб «Одна нероздільна  країна», на якому  колегіїсти  у вишиванках, взявшись за руки, виконали гімн України, що символізував  нерозривний зв’язок між усіма поколіннями та нагадав  усім, що наша сила в єдності. По класах відбулися інформаційні патріотичні хвилинки: «Єднання заради Незалежності», під час яких діти згадали важливий момент історичного минулого – День злуки ЗУНР та УНР в одну державу та нинішню боротьбу проти російської агресії. У колегіумній бібліотеці  була організована тематична виставка літератури «В єдності наша сила». У Зразковому музеї ... Читати далі »

Переглядів: 311 | Додав: alla_kucharenko | Дата: 23.01.2020

Про проведення ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад

із географії та російської мови та літератури

   18 січня 2020 року в колегіумі № 11 відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад із географії та російської мови та літератури.

   Учасників олімпіад привітав Анатолій Заліський, ректор Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К. Д. Ушинського, кандидат філософських наук, доцент, заслужений працівник освіти України.

... Читати далі »

Переглядів: 318 | Додав: Nataliya_ | Дата: 23.01.2020

    НОВОРІЧНІ СВЯТА В ЧЕРНІГІВСЬКОМУ КОЛЕГІУМІ №11

         День Святого Миколая – одне з найочікуваніших зимових свят для всіх дітей. 19 грудня з самого ранку представники учнівського самоврядування в костюмах Св. Миколая,  Янгола та новорічного Ельфа вітали всіх зі святом. Солодкі подарунки отримали колегіїсти, які знаходяться під опікою; діти сироти; учні, батьки яких загинули в зоні ООС/АТО; діти з сімей переселенців та з малозабезпечених сімей.

        Напередодні Нового року в колегіумі пройшло свято краси – «Міс Снігова королева колегіуму – 2019», на якому чарівні конкурсантки мали змогу позмагатися не тільки у зовнішніх даних, а і у таланті показати свій неповторний внутрішній світ. Дівчата спробували себе в таких номінаціях: конкурс «Візитка», інтелектуальний конкурс «Інтерв'ю», Творчий  конкурс - «Мій талант», дефіле в образі Снігової королеви. Перемогу здобула Михайлова Анастасія, учениця 9 ... Читати далі »

Переглядів: 308 | Додав: alla_kucharenko | Дата: 22.01.2020

   Канікули у Чернігівському колегіумі № 11 розпочались із тренінгу "Базові навички медіаторів у середньому навчальному закладі". Наші дев'ятикласники спільно з учнями СЗОШ № 2 отримують практичний досвід вирішення конфліктів з метою впровадженення Шкільної служби порозуміння. 
   Всі учасники, що проходять тренінг з базових навичок медіації, вже з наступного семестру почнуть застосовувати набуті знання на практиці у своїх навчальних закладах.

   4 дні формування необхідних знань та навичок вирішення конфліктів позаду. А попереду - набуття нового досвіду. Колегіум №11 вже має 9 сертифікованих медіаторів, які продовжують свою діяльність у створенні Служби шкільного порозуміння.

... Читати далі »

Переглядів: 329 | Додав: Nataliya_ | Дата: 27.12.2019

Проведення обласного етапу

ХХ Міжнародного конкурсу з української мови

імені Петра Яцика

   Із метою сприяння утвердженню статусу української мови як державної, піднесення її престижу, виховання в молодого покоління українців поваги до мови свого народу Міністерством освіти і науки України за підтримки Ліги українських меценатів вже вдвадцяте проводиться Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика.

   Петро Яцик, канадський підприємець українського походження, меценат і філантроп, відомий своїм вагомим внеском у фінансування українознавства на Заході та в Україні. уперше виступи ... Читати далі »

Переглядів: 416 | Додав: Nataliya_ | Дата: 20.12.2019

ЩЕДРИЙ ВІВТОРОК  У ЧЕРНІГІВСЬКОМУ КОЛЕГІУМІ №11

    3 грудня у Чернігівський колегіум №11 долучився до Всеукраїнського деня добрих справ – #Щедрий Вівторок. Самоврядування колегіуму на другому поверсі освітнього закладу організувало шість локацій: І локація  мала назву «Фрукти добра», де всі охочі могли приносити яблука, апельсини, мандарини; ІІ локація – «Лапа допомоги», учні приносили речі та корм для тварин; ІІІ локація – «Добра іграшка»; ІV локація – «Книга добра»; V локація – «Пошта миру» куди колегіїсти приносили листівки, обереги, чай, каву, солодощі, серветки військовим які перебувають на передовій; VІ локація – «Коробочка хоробрості» куди учні приносили нові іграшки, розмальовки, фломастери, олівці, фарби, книжки, пазли для онкохворих діток. Завдяки спільним зусиллям колегіїстів і їх батьків було зібрано велику кількість речей. Зібрані речі були передані: Чернігівському центру соціально-психологічної  реабілітації дітей; Чернігівську обласну дитячу лікарню; військовим 13 Батальйону в зону ООС/АТО в м.Торецьк (Донецько ... Читати далі »

Переглядів: 390 | Додав: alla_kucharenko | Дата: 13.12.2019

   У Чернігівському колегіумі №11 відбулося традиційне свято - «Посвята в колегіїсти». Колегіумна родина поповнилася новими колегіїстами, які готувалися до цього незабутнього дня. Учні співали  пісні та представляли театральні номери. Першокласникам були вручені значки колегіїста.

Переглядів: 303 | Додав: alla_kucharenko | Дата: 13.12.2019

ПРЕЗЕНТАЦІЯ 10-х  КЛАСІВ  

у  Чернігівському колегіумі №11

    У колегіумі відбулося традиційне свято-конкурс – «Презентація 10 класів». Глядачі стали свідками того, який з 10-х класів можна вважати кращим на паралелі в плані оригінальності, гумору та винахідливості.

    Цього року презентували себе три  класи паралелі: 10-А клас – економічний профіль,  10-Б клас, профіль - іноземна філологія,

    10-В клас – профіль українська філологія. Кожен з класів під час виступу за допомогою гумору, театрального дійства, хореографічних та музичних ... Читати далі »

Переглядів: 373 | Додав: alla_kucharenko | Дата: 13.12.2019

ФЕСТИВАЛЬ ТАЛАНТІВ «ЗІРКИ  КОЛЕГІУМУ – 2019»

У ЧЕРНІГІВСЬКОМУ КОЛЕГІМІ №11

       З метою розвитку учнівської самодіяльної творчості, збереження багатонаціональної культури України, виявлення талановитих і обдарованих колегіїстів у різних видах мистецтва у Чернігівському колегіумі №11 був проведений фестиваль талантів «Зірки колегіуму - 2019». Діти показували свої здібності у таких номінаціях: «Літературна творчість», «Поетична муза», «Вокальний спів», «Майстерність танцю», «Художня гімнастика» та «Театральне мистецтво».

       У номінації «Літературна творчість» звучали уривки з творів

... Читати далі »

Переглядів: 295 | Додав: alla_kucharenko | Дата: 13.12.2019

ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

В ЧЕРНІГІВСЬКОМУ КОЛЕГІУМІ №11

     6 грудня наша країна  відзначає День Збройних Сил України. Мужні, сміливі, відважні, витривалі – ось які вони, наші українські військові. Щоб відповідати високим стандартам сучасного військового, потрібно зазделегідь готуватися до захисту рідної України. Традиційно у спортивній залі колегіумі пройшли військово-патріотичні змагання «Сокіл» між учнями 10-11 класів, приурочені  відзначенню Дня Збройних Сил України. Колегіїсти продемонстрували свою майстерність у стрільбі, збиранні та розбиранні  автомата й магазина, проходженні строєм. Переможці були нагородженні почесними  перехідними кубками колегіуму та грамотами.

      У Зразковому музеї «Історія школи» були ор ... Читати далі »

Переглядів: 302 | Додав: alla_kucharenko | Дата: 10.12.2019

« 1 2 ... 15 16 17 18 19 ... 35 36 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту

Чернігівський колегіум №11© 2024