П`ятниця, 26.04.2024, 03:31
Вітаю Вас Гість | RSS

Чернігівський колегіум № 11

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

    Особливим для Чернігівського колегіуму №11 став 2018 рік. У цьому році школа відзначає свій вісімдесятий день народження.

     До цієї знаменної дати навчальний заклад йшов довгою дорогою наполегливої праці багатьох досвідчених, творчих і талановитих учителів. Саме завдяки їх високому професіоналізму та самовідданості виховано не одне покоління дітей – гідних представників нашої держави.

     З нагоди святкування 80-річного ювілею школи сплановано ряд заходів.

... Читати далі »
Переглядів: 638 | Додав: alla_kucharenko | Дата: 06.04.2018

75-ті роковини Корюківської трагедії

    На виконання обласного плану заходів що до підготовки та проведення заходів до 75-х роковин Корюківської трагедії 1-2, 9 березня 1943 року учні 10-11 класів взяли участь у конференції «Замовчана Корюківка», яка висвітлила трагічні події березня 1943 року у м. Корюківка.

     До 75-х роковин Корюківської трагедії, за участю учнів 6-х та 11-х класів було проведено урок – реквієм «Про це не можна забувати». Учні повідомили про найбільш замовчувану трагедію і вшанували пам’ять загиблих.

     У бібліотеці Чернігівського колегіуму №11 відбулася тематична виставка інформаційно-довідкової літератури, яка висвітлила трагічні події березня 1943 року у м. Корюківці.

... Читати далі »

Переглядів: 564 | Додав: alla_kucharenko | Дата: 14.03.2018

   Учні Чернігівського колегіуму №11

відвідали Чернігівський обласний Державний архів

    Учні Чернігівського колегіуму №11 з вчителем історії Сташевською В.О. 2 березня 2018 року відвідали Чернігівський обласний Державний архів та ознайомилися з цікавими історичними документами та фотодокументальною виставкою "До дня вшанування учасників Революції Гідності та увінчення пам'яті героїв Небесної Сотні". По історію більше 50-ти світлин розповіла провідний спеціаліст Ірина Миколаївна Рябчун. Екскурсія була дуже пізнавальною.

          ... Читати далі »

Переглядів: 516 | Додав: alla_kucharenko | Дата: 03.03.2018

Заняття на тему «Ти і поліція»  

пройшло в Чернігівському колегіумі №11  

     22 лютого 2018 року в Чернігівський колегіум №11  Управління освіти Чернігівської міської ради завітала регіональний координатор взаємодії із громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Чернігівській області, директор благодійної організації «Чернігівський жіночий правозахисний центр» Алла Лепеха. Вона розповіла дітям старших класів колегіуму про наслідки притягнення осіб до адміністративної та кримінальної відповідальності, обговорила питання спілкування  підлітків з поліцією та знання ними своїх прав під час такого спілкування.  

      Під час зустрічі дітям показали один із семи анімаційних фільмів « ... Читати далі »

Переглядів: 532 | Додав: alla_kucharenko | Дата: 27.02.2018

  ЛІДЕРСТВО – ЗАПОРУКА

ЖИТТЄВОГО УСПІХУ

 

    В межах проекту "ЧЕРНІГІВ- СИНЕРГІЯ УСПІХУ", що реалізується у нашому місті Міжнародною організацією з міграції за фінансової підтримки Європейського Союзу,  22 лютого член ініціативної групи проекту Алла Лепеха провела тренінг «Лідество – запорука життєвого успіху» для членів учнівського самоврядування – старшокласників Чернігівського колегіуму № 11. Учні у процесі інтерактивного спілкування з тренером узагальнили особистісні якості лідера, дізналися багато цікавих фактів із біографій відомих людей, які були  беззаперечними лідерами своїх епох (Наполеон Бонапарт, Генрі Форд, Махатма Ганді, Джон Рокфеллер та інші).

     Висловлюємо щиру вдячність Аллі Григорівні за цікаву та змістовну зустріч. ... Читати далі »

Переглядів: 467 | Додав: alla_kucharenko | Дата: 27.02.2018

ЮНІ ДРУЗІ ПРИРОДИ – НАШІ ДРУГОКЛАСНИКИ!

     В межах проекту "ЧЕРНІГІВ- СИНЕРГІЯ УСПІХУ", що реалізується у нашому місті Міжнародною організацією з міграції за фінансової підтримки Європейського Союзу, нещодавно відбувся екологічний урок "Юні друзі природи"  у 2 – Б класі Чернігівського колегіуму № 11 (класний керівник  ДЕНИСЕНКО Ірина Леонідівна), який провела член ініціативної групи проекту Алла  ЛЕПЕХА.

Алла Григорівна представила дітям презентацію з глобальної проблеми – стан екосистеми нашого міста, країни, планети. Другокласники також готувались до уроку, на якому вони захищали власні проекти «Юні друзі природи»  і розповідали, що треба зробити, щоб наше місто стало ще кращим та комфортнішим для життя. Їх виступи були змістовними, аргументованими, містили власні пропозиції щодо покращення екологічної ситуації у місті. І кожен висловив впевненість, що лише зусиллями кожного мешканця можна запобігти екологічної катастрофи, що загрожує нашій прекрасній планеті З ... Читати далі »

Переглядів: 525 | Додав: alla_kucharenko | Дата: 27.02.2018

 З метою формування, популяризації, пропаганди та утвердження здорового способу життя серед дітей та молоді, запобігання негативним проявам серед підлітків, виявленню та підтримці талановитих підлітків  23 лютого 2018 року відбувся міський етап XI фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я - 2018».  Згідно з рішенням журі у номінації «Літературно-музично-спортивна міні-композиція «Молодь України обирає здоров’я!» агітбригада Чернігівського колегіуму №11 виборола ІІ місце (керівник команди  - соціальний педагог Новікова Марина Володимирівна).

         

Переглядів: 432 | Додав: alla_kucharenko | Дата: 27.02.2018

      З  метою вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам'яті  Героїв Небесної Сотні в колегіумі було проведено ряд заходів.

      В актовій залі колегіуму відбувся вечір-реквієм «На варті наших душ – Небесна Сотня», який підготували учні 10-Б класу зі своїм класним керівником Кошевою Оленою Іванівною. Колегіїсти згадали про трагічні  сторінки  українського народу від 30 листопада 2013 року до сьогодення. На екрані демонструвалися документальні кадри про жертовність та героїзм українського народу, відданість волонтерів та підтримку усього населення часів Майдану. Світлини  та проникливі слова у багатьох присутніх викликали сльози на очах. Хвилиною мовчання вшанували   невинно убієнних жертв, а також наших земляків – воїнів, які загинули в зоні АТО, запалили свічки пам'яті. Прозвучала пісні «Мальви» та «Білі лебеді». Вірш А.Матвійчука «Двоє на Майдані» зачепив  за живе кожну дитячу душу. Патріотичне піднесення збудило в серцях колегіїстів найщиріші почуття.

... Читати далі »

Переглядів: 545 | Додав: alla_kucharenko | Дата: 22.02.2018

   10 лютого 2018 року на базі Чернігівського колегіуму №11 відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки.

   Учасниками олімпіади з економіки стали 67 учнів 9-11 класів.

   Учасників олімпіад привітали Лисенко І.В., проректор Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського, кандидат педагогічних наук, доцент, Шадура–Никипорець Н.Т., голова журі ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки, доцент кафедри теоретичної та прикладної економіки Чернігівського національного технологічного університету, кандидат економічних наук.

   Святковий настрій учасникам заходу створили вихованці танцювального колективу «Полісяночка», керівник Величко Н.О.

... Читати далі »

Переглядів: 510 | Додав: Nataliya_ | Дата: 13.02.2018

ВІТАЄМО!

Лауреата обласного етапу конкурсу

"Учитель року - 2018"

ПАВЛЕНКО ЮЛІЮ ВАЛЕРІЇВНУ,

учителя фізичної культури

Переглядів: 481 | Додав: Nataliya_ | Дата: 09.02.2018

« 1 2 ... 23 24 25 26 27 ... 35 36 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту

Чернігівський колегіум №11© 2024